Strategii pariuri sportive

Pariuri Sportive Online

 

Descopera cele mai bune si mai sigure strategii la pariuri sportive  si castiga bani din pariuri. Ianinte de a discuta despre anumite strategii de pariuri e bine sa stiti ca toate aceste strategii de pariuri implica defapt un money managemnet (gestionarea banilor).

Va recomandam sa cititi postul Money Management de pe unul dintre cele mai mari forumuri de pariuri din Romania. Topicul contine o serie de articole ce au fost publicate pe mai multe site-uri de pariuri dar se regasesc acum intr-un singur loc. Tot in acest topic este locul potrivit sa va adresati intrebarile despre money management sau anumite strategii de pariuri.

Tipster Advice – Sfaturi de la cei mai buni Tipsteri

Printre cele mai cunoscute strategii de pariuri amintim :

  • Martingale
  • Kelly
  • D’Alembert
  • Labouchere
  • Paroli
  • Fibonacci
  • Sistemul 1-3-2-6
  • Easy Money

Pentru mai multe detalii dati clik pe fiecare link si veti putea citi toate detaliile strategiei si gestionarea banilor pentru fiecare strategie de pariuri. De asemenea puteti adresa intrebarile in topicurile respective si puteti discuta cu alti pariori din tara, fiind cel mai activ forum veti primi un raspuns in doar cateva minute sau ore.

Orice  strategie ati alege veti renunta in timp foarte scurt deoarece nici o startegie nu va ofera castiguri 100% intr-o perioada foarte scurta.  Majoritatea strategiilor trebuie folosite pe o perioada cat mai lunga sa vedeti daca va ajuta cu ceva sau nu. Indiferent de strategia aleasa din cele prezentate mai sus fara niste meciurii pentru care sa aveti pronosticuri destul de bune nu veti reusi.

Chiar daca nu alegeti o anumita strategie foarte cunoscuta puteti sa va creati propria strategie, adica sa aveti un money management propriu. Incercati sa va fixati o strategie  inainte de a juca la pariuri. De exemplu va puteti propune sa incepeti cu 100 de ron si sa ajungeti la 5.000 intr-o luna.

Puteti spre exemplu sa jucati toata suma pana faceti 500 de ron dupa care sa impartiti suma in doua si sa continuati cu 250 pana ajungeti la 1000 dupa acre sa luati doar 500 si sa incercati sa ajungeti la 2000 dupa acre iar injumatatiti si continuati cu 1000 pana ajungeti la 5000.

Pe cate pariuri si ce cote pariati iar este foarte important, daca aveti rabdare puteti juca cote mai sigure dar mai multe. Totul depinde de voi si de cat de bine analizati un meci si ce inspiratie aveti. 99% dintre pariori pariaza pe internet folosind propria strategie de pariuri, chiar daca la unii pariori este  haotica.