Cum se Pariaza pe Internet

Te intrebi cum se pariaza pe internet ? Iti spunem noi, e chiar oarte simplu, invata acum de la cei mai buni cum se joaca la pariuri pe internet si castiga la pariuri online. Desi pare foarte complicat sa pariezi online, practic totul este foarte simplu si sunteti doar la cateva minute de a pune primul pariu online.

Nu vom discuta in aceasta pagina motivele pentru care ar trebui sa pariati online dar va spunem rapid principalele avantaje. In primul si in primul rand pariati cu taxe zero la pariuri, pe urma aveti bonusuri si promotii foarte bune, de exemplu la aceasta agentie depuneti 200 RON si primiti 200 RON GRATIS sa pariati. Puteti paria online oriunde aveti o conexiune la internet la orice ora. Puteti paria live, practic pariati in timp ce va uitati la meci.

Va prezentam mai jos un mic ghid pentru incepatori, ce va incata in cativa pasi simpli cum sa pariati pe internet

Pasul 1. Aveti nevoie de un card

Pentru depuneri puteti folosi orice card Master Card si Visa Electron, recomandam Visa Electron deoarece puteti depune la 99% din agentiile de pe internet fara probleme. Pentru cei din Romania recomandam Cardul de la banaca ING BANK.

Pasul 2. Alegeti o casa de pariuri.

Pentru a putea paria pe internet va trebui s ava alegeti casa de pariuri unde veti depune banii pentru a juca la pariuri. Asa cum la agentiile din cartier difera oferta si cotele la fel si casele de pariuri online sunt diferite. Conform unui studiu recent cea mai buna casa de pariuri din lume este aceasta agentie, recomandam incepatorilor sa isi deschida un cont deoarece au cel mai bun suport pentru clienti si e posibil la inceput sa mai aveti nevoie de ajutor. Pentru a deschide un cont intrati pe site-ul oficial si inregistrati-va cu datele personale REALE pentru a nu avea probleme la retragere. Nu va faceti probleme datele voatre personale sunt in siguranta  sunt case de pariuri foarte importante si din milioane de clienti din intreaga lume nu a avut nimeni probleme.

Pasul 3. Depuneti bani la casa de pariuri. 

Dupa ce ati deschis un cont la casa de pariuri online este timpul sa depuneti bani. De obicei aveti undeva un link pe prima pagina cu Depuneri sau la Contul Meu, depinde de casa de pariuri la care aveti deschis contul. Cand ajungeti pe pagina de depuneti selectati metoda de depunere cu card si completati datele, codul de securitate al cardului este numarul format din 3 cifre de pe spatele cardului. Sa aveti pe card mai mult cu 5-10 ron decat suma pe care doriti sa o depuneti.

Pasul 4. Plasati pariurile dorite.

Dupa ce ati depus banii la casa de pariuri accesati oferta de pariuri. Dati clik  pe sportul dorit si selectati liga sau meciurile pe care doriti sa pariati. Aveti de obicei o multime de variante de pariuri pentru a adauga un pariu pe bilet doar dati click pe cota ce corespunde cu pariul dorit. Dupa ce ati adaugat pe bilet toate pariurile dorite introduceti miza dorita si finalizati biletul. Este foarte simplu, totul este in limba romana si usor de inteles.

Pasul 5. Retrageti banii castigati.

Retrageti banii castigati prin metodele de retragere puse la dispozitie. De obicei puteti retrage prin tranfer bancar, moneybookers, card. Aceste sunt cele mai populare metode de retragere, dar recomandam transferul bancar.