Cheia unor pariuri de succes stă în pariuri pe internet

case de pariuri

Pariurile pe jocurile sportive reprezintă un hobby pentru mulți,  și majoritatea oamenilor consideră că este o modalitate plăcută de a îți petrece timpul pe internet. Însă aceste pariuri sportuve nu sunt doar atât. Există modalități de a câștiga bani în mod constant din pariuri sportive. Îți punem la dispoziție trucuri care vă îți fi de folos pentru a înțelege strategii și diferite tipuri de pariuri pe care le poți face, cum să înțelegi mai bine cotele, să faci pariuri inteligente, dar și cum să te îndepărtezi de pariuri necorespunzătoare care nu îți aduc niciun beneficiu real. De asemenea, este important să reții că a face  bani online de pe urma pariurilor sportive este un lucru care necesită atât timă cât și dedicare. Nu e vorba de a face un singur pariu uriaș cu care să  dai marea lovitură și să câștigi o mulțime de bani dintr-o dată. Ci mai de grabă, e vorba de a face o serie de pariuri pe internet mici, dar inteligente, care se adaugă la un câștig general.

Învață cum să faci pariuri mici

Fiecare dintre acele pariuri pe internet pe care le efectuezi, ar trebui să reprezinte 1 sau 2% din totalul sumei alocate special acestei activități. Poți reduce suma cu 0.5015 dacă nu ești sigur în privința unui pariu. În mod similar, poți crește pariul dacă ești încrezător în forțele proprii, dar niciodată nu face un pariu care să depășească 4% din  suma alocată. Unii experți sunt de părere că nu e niciodată o idee bună să plasezi un pariu dacă nu ești încrezător, deoarece e mai bine să pleci și să găsești un altul despre care ai un sentiment mai bun.

Creează-ți un program de pariere

Nu paria pe fiecare meci în parte. În fiecare săptămână, uită-te la meciurile programate și alege dintre ele, meciurile pe care vrei să pariezi bazat pe nivelul de încredere în potențialul pariu. Să nu îți fie teamă de a renunța la un pariu înaintea meciului. Cotele de schimbă, liniile la fel, ponturile se schimbă la rândul lor, iar dacă tu nu ești convins de un pariu, fie nu îl efectua, fie redu suma pe care vrei să o pariezi.

Nu urmări pariuri necorespunzătoare!

Asta se referă la practica de a recupera pierderile din pariuri pe internet precendente, prin a paria mai mult. E foarte periculos să faci asta, și ai fi surprins să afli câte persoane lasă de-o parte judecata și recurg la astfel de metode în speranța recuperării banilor pierduți.  Opusul acestui lucru este de asemenea valabil: nu încerca, după ce câștigi un pariu, să pariezi la nesfârșit în continuare pentru a dubla suma sau pentru a câștiga mai mult. Fă-ți un program de pariere pe care să îl respecți și ține-te de el cu strictețe.

Fă pariuri pe internet bazate pe cote

Să faci pariuri cu capul, nu cu inima,  înseamnă să pariezi inteligent ținând cont de cote și nu de emoții. Uneori e o idee bună să ții cont de numere și nu de propriile gânduri, deoarece e posibil să dai de o mină de aur dacă cotele vor fi în favoarea ta.

Acum că ai aflat care este cheia unor pariuri de succes, ia un pix și o foaie, fă-ți strategia săptămânală de pariere și pariază inteligent!

 

Categories: Fără categorie